Vilken E-juice är bäst?

Det finns massa olika E-juices och här går vi igenom vilka som är våra favoriter just nu! Häng på!

5. Another – Custard

Vi påbörjar vår lista på E-juices starkt, om vi får vara lite fräck och oss själva en komplimang. Another – Custard smakar vaniljsås och yoghurt, vilket kanske inte låter som något jätte passande i en vape, men tro mig, det är det!

4. Another – Bulle

Plats nummer fyra går till.. Another – Bulle! Åter igen en smak som man vid första anblick kanske dissar, men ”Bulle” av Another ska inte underskattas. På något sätt smakar E-juicen verkligen precis som den heter, nämligen bulle.

Lätt värt ett försök om du frågar oss! Du lär inte ångra ditt köp – även om det kanske inte blir din absoluta favorit.

3. Another – Semla

En sista lite skojig smak som faktiskt lever upp till förväntningarna mer än de två smakerna ovan är Another – Semla. Den smakar precis som om man äter en god semla från konditoriet intill, lite läskigt på något sätt, men gott!

De två smakerna nedan kommer vara lite mer seriösa, och smaker som vi verkligen gillat under en längre period och som vi inte bara tycker är roliga just nu.

2. Acid – Watermelon Sour

Debatterade med mig själv ett tag ifall denna skulle få vinna testet eller komma tvåa, tyvärr blev det för Acid – Watermelon Sour en otroligt välförtjänt andraplats och inte en vinst, men vi kan säga att den är mycket nära att få vara vår favorit bland samtliga E-juices.

I samma puff får du surt, sött och vattenmelon. Vad mer kan man efterfråga om egentligen?

1. Coffee Time – Midnight Patrol 50ml SF

Vår absoluta favorit.. Midnight Patrol av Coffee Time.. vilket mästerverk detta är. Smaken består enligt produktbeskrivningen av kaffe, choklad och munkar.

Vi tycker att den smakar mestadels kaffe med en liten men ihållande eftersmak av choklad.

En E-juice i sann gentlemannamässig anda med andra ord!

Välj inte tobakssmak om du vill sluta röka

En viktig sak att nämna är att även om många rökare börjar med en tobakssmak, finns det forskning som visar att rökare som börjar med en smak som inte är tobaksrelaterad ökar sina chanser att lyckats med att sluta röka.

Se https://www.vapenation.se/produkt-kategori/e-juice/ för andra smaker än tobak istället.

Experimentera dig till det bästa

Det kan ta lite tid innan du hittar rätt smak och nikotinstyrka för dig. Nöj dig inte bara med det som du först testar, testa mer och testa olika!

Se bara till att köpa högkvalitativ E-juice från etablerade tillverkare. Att välja alltför lågkvalitativ E-juice kommer i slutändan att kosta dig mer i form av smaker som du inte uppskattar än om du väljer några E-juices som verkligen tilltalar dig från etablerade tillverkare, och tro oss när vi säger att det finns många att välja på.

Det finns nästan en obegränsad mängd smaker att välja emellan..

Tänk på att smaken är personlig och det bästa sättet att rätt smak för dig är helt enkelt att experimentera dig fram genom att testa, testa och åter testa!